Teşkilat Dizisinde Acı Olay! O İsim Ölerek Veda Ediyor…

Teşkilat Dizisinde Acı Olay! O İsim Ölerek Veda Ediyor…
Teşkilat dizisi TRT 1 ekranlarının en çok sevilen ve takip edilen dizilerinden biri olduğu önemli bir ayrılık haberi geldi. O oyuncu ekranlara veda edecek. İşte detaylar…

Ölümüyle pek çok izleyicinin üzüleceği Zehra karakteri diziye veda edecek. Teşkilat pazar günleri ekran başına toplamış olduğu yoğun kitle ile buluşuyor. Dizi başarılı oyuncuları ve ilgi çekici hikayesi ile büyük beğeni topluyor. Özellikle Deniz Baysal Yurtçu Zehra karakteriyle uzun bir zamandır izleyicinin yoğun takip ettiği bir oyuncu haline gelmişti. Ancak Zehra karakterinin diziye veda ettiği ve bu veda sonrası diziye yeni karakterlerin katılacağı söylenmişti. Beklenen oldu. Zehra karakteri diziden ayrıldı. Vatanına ve mesleğine bağlı sadık ve kızına olan derin sevgisiyle bilinen Zehra'yı takip eden bir karakter olarak tanımlanıyordu. Ancak diziye veda edişi ve yeni projeleri merakla beklenilir hale geldi.

Deniz Baysal Yurtçu Kimdir, Kaç Yaşında?

Deniz Baysal Yurtçu kimdir sorusu oyuncunun diziye katılışı ile birlikte en çok araştırılan konular arasında yer alıyordu. Oyuncunun özel hayatı da merak ediliyor. 5 Nisan 1991 İzmir Karşıyaka doğumlu olan Deniz Baysal Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde eğitimini aldı. İzmir'de tiyatro ile sanat hayatına başlayan başarılı isim televizyon dünyasında ilk projesi Bitmeyen Şarkı ile kendini kanıtladı. Deniz Baysal zamanla pek çok yapımda daha yer aldı. 2019 yılında Kolpa grubu solisti Barış Yurtçu ile evlenerek mutlu bir evlilik yaşıyor. Günümüzde Teşkilat dizisinde Zehra karakterini canlandıran Deniz Baysal Yurtçu 1.72 boyuna sahip 55 kilogram ağırlığında. Koç burcu olan oyuncu daha önce Söz dizisinde de Savcı Derya karakterini canlandırmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.