T.CKN Son Rakamı Baz Alınarak 5.098 TL Destek Ödemesi Yattı! İşte Detaylar…

T.CKN Son Rakamı Baz Alınarak 5.098 TL Destek Ödemesi Yattı! İşte Detaylar…
T.C kimlik numarası son rakamı baz alınarak Aile Bakanlığı’ndan ödemeler yatırıldı. 15 Ekim tarihinde yatırılan ödemelere ilişkin detaylar araştırılıyor. İşte 5.098 TL nakit ödemeye dair tüm detaylar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklama geldi. 15 ekim itibarıyla T.C kimlik numarasının son rakamına göre ödemeler yatırılmaya başladı. Vatandaşların hesaplarına 5.098 TL nakdi yardım ödemeleri yatırılıyor. Başvuru gerekmeden ödemeler otomatik olarak yatırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklamada 15 Ekim tarihinde T.C kimlik numarasını son rakamı 0, 2, 4, 6 ve 8 olanlara ödeme verileceği duyuruldu. Destek ödemelerinden faydalanmak için herhangi bir başvuru yapılması gerekmiyor. Ödemeler T.C kimlik numarasının son hanesine göre otomatikman yatıyor.

Kimler 5.098 TL Ödeme Alacak?

T.C kimlik numarası son hanesine göre ödemeler yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği bu ödemeler evde bakım maaşı almaya hak kazanmış kişilere veriliyor. Destek ödemeleri PTT şubelerinden ve IBAN üzerinden yatırılmaktadır. Devlet ödemelerini almak isteyenler PTT şubelerine direkt giderek IBAN numaraları üzerinden talepte bulunabilirler. 7.200 TL arasında aylık nakdi destek veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.