T.C Kimlik Numarası Son Rakamına Göre 10.000 TL Trink Para Hesaplara Yatıyor! Peki, Kimler Alacak?

T.C Kimlik Numarası Son Rakamına Göre 10.000 TL Trink Para Hesaplara Yatıyor! Peki, Kimler Alacak?
T.C kimlik numaranızın son rakamı 0-2-4-6 ve 8 olan kişilere 10.000 TL nakit ödeme desteği yapılacağı açıklandı. Peki bu ödeme kimlere yapılacak? İşte detaylar…

Yapı Kredi Bankası'ndan müşterilere özel olarak sunulan ihtiyaç kredisi kampanyası dikkat çekti. Bu kampanya kimlik numarası son rakamına göre şekilleniyor. Benzersiz avantajlar sunan banka T.C kimlik numaranızın son rakamına göre kaçırılmayacak fırsatı sizler için oluşturuyor. İhtiyaç kredisi başvuruları yalnızca birkaç adımda tamamlanıyor. Bu şekilde istediğiniz kredi limitini hesabınıza alabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası'ndan T.C kimlik numarası son rakamı 0-2-4-6 ve 8'e kadar olanlara büyük bir fırsat açıklandı. İhtiyaç kredisi başvurunuzu kolay ve hızlı başvuru adımlarıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Kolay Ve Hızlı Başvuru Desteği

Yapı Kredi Bankası müşteri üzerine hayatını kolaylaştırmaları için özel bir kampanya sunuyor. Başvuru süreci inanılmaz basit. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurunuzu hemen yapabilirsiniz. Hızlı ve pratik olan bu yöntemi kullanarak nakit ihtiyacınızı anlık olarak karşılayabileceksiniz.

SMS İle Başvuru Yapılacak

SMS ile başvuru yapabileceğiniz ihtiyaç kredisi kampanyası oluşturuldu. Başvuru yapmak için cep telefonlarınızdan SMS bölümünü açın. Aylık gelirinizi, doğum tarihinizi ve T.C kimlik numaranızı birer boşluk bırakarak 44 11'e gönderin. Başvuru işlemleriniz bankanın kredi koşullarına uygun olması halinde hızlı bir şekilde sonuçlandırılmaktadır. Aynı gün içerisinde ödemeler yapılır ve acil nakit ihtiyaçlarınız anında giderilir.

Online Başvuru Yöntemi

Acil nakit ihtiyaçlarınız bankanın resmi internet sitesinden online başvuru formunu eksiksiz doldurmanız halinde yapılabilmektedir. Uygun faiz oranları ile kredi ödeme fırsatından faydalanabilirsiniz. Online başvurunuzu yapmak için yalnızca birkaç dakikanız var. Kredi almak istiyorsanız pratik ve hızlı çözüm sunan bu yöntemi kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.