T.C Kimlik Numaranızdan 7.700 TL Para Yatacak! 31 Ekim Tarihine Kadar Şubeden Ödemenizi Alın…

T.C Kimlik Numaranızdan 7.700 TL Para Yatacak!  31 Ekim Tarihine Kadar Şubeden Ödemenizi Alın…
T.C kimlik numarası üzerinden hesabınıza paralarınız yatırılacak. Hemen ödemenizi çekebilirsiniz. 31 Ekim son tarih olarak duyuruldu. İşte detaylar…

T.C kimlik numaranız üzerinden paranız hesabınıza yatırıldı. Hemen gidip şubeden ödemenizi çekebilirsiniz. Akbank'tan müşterilerine acil nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için inovatif bir kredi kampanyası hazırlandı. Bu özel kampanya ile T.C kimlik numarası tabanlı hızlı bir kredi desteği oluşturuldu. Gelir belgesi gerektirmeyen ve düşük faizli olarak verilen 7700 TL kredi desteği sağlanıyor.

Akbank'tan kredi başvurusunu yapmak oldukça basit ve kullanıcı dostu bir süreç oluşturuldu. T.C kimlik numarası doğrulaması ile birlikte hızlı kredi alınabiliyor. Kredi puanınız 1500 veya üzerindeyse kredi skorunuz değerlendirilerek ödemeniz veriliyor. Bankanın resmi internet sitesine ulaşarak 5 dakikada başvurunuzu yapabilir ve kredi formunu doldurarak ödemenizi alabilirsiniz. Ön ödeme onayı geldikten sonra hedef 1700 kredi talebi en yakın banka şubesinden yatırılıyor. Kimlik doğrulaması sonrasında kredi tutarınız hesabınıza da aktarılıyor.

Mobil uygulama kullanan Akbank'lılar başvuru işlemlerine daha kolay gerçekleştirebiliyorlar. Akbank direkt mobil uygulaması üzerinden ve internet bankacılığı şifresi ile istediğiniz gibi herhangi bir ödemeden yararlanabilirsiniz. 7/24 hizmet alarak kredi başvurusu yapabilir, kredinizin hesabınıza yatmasını sağlayabilirsiniz.

Yüksek Limitli Kredi Desteği

Akbank'tan yüksek limitli kredi desteği talep edenlere SMS başvuru imkanı oluşturuldu. Kredi desteği almak isteyenler “Kredi” yazın, boşluk bırakın ve T.C kimlik numaranızı girerek 44-25'e SMS yöntemi ile gönderin. Akbank'tan başvuru sahibine hızlı bir şekilde yanıt gelecek ve krediniz onaylandığında kredi tutarı aynı gün hesabınıza yatacak. Akbank bu kampanyayı acil nakit ihtiyacı olanlara için hazırladı. Kolay ve hızlı kredi seçenekleri sunan bankada yalnızca kredi notu kriteri bulunuyor. Bu kampanya finansal ihtiyaçlarınızı çözüme ulaştırabilmek için büyük bir fırsat.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.