Son Dakika! Garanti BBVA'dan Yakınlarını Davet Edene 1000 TL Bonus Kampanyası Başladı

Son Dakika! Garanti BBVA'dan Yakınlarını Davet Edene 1000 TL Bonus Kampanyası Başladı
Garanti BBVA 31 Ekim tarihine kadar devam edecek bir kampanyayı duyurdu. Yakınlarını mobil bankacılık uygulamasını kullanarak müşteri olması için davet edenlere 250 TL'lik bonus sağlanıyor. İşte kampanya detayları…

Garanti Bankası müşterilerine bonus kazanabilecekleri büyük bir fırsat hazırlandı. 31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak bir kampanya düzenlendi. Yakınlarına mobil uygulama üzerinden davet edenlere 250 TL bonus sağlanacak. Her davet edilen kişi için 250 TL bonus toplamda 1000 TL Bonus elde edebilmeniz mümkün olacak. Bu kampanyadan yararlanmak için elinizi çabuk tutun. Çünkü ekim ayı sonuna kadar geçerli olacağı açıklandı.

Garanti BBVA kampanyaları ile dikkat çekiyor. Bonus kredi kartı ya da para kart sahiplerine Garanti Bankası'ndan bireysel müşteri olmaları durumunda bu ödeme yapılıyor. Bonus kredi kartı veya para kartı sahibi olmayanlar ise bu kartlardan birine başvuru yaparak kart sahibi olduktan sonra yakınlarını bankaya davet etmeleri durumunda 1000 TL'ye kadar bonus alabiliyorlar. Her bir yakın için 250 TL bonus kampanyası oluşturuluyor. Toplamda 1000 TL bonus alabilmeniz mümkün hale geliyor.

Garanti Bankası üzerinde oluşturulan kredi kampanyaları ve fırsatlarla ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız Garanti Bankası'nın web sitesi üzerinden veya mobil uygulamasından size özel hazırlanan kampanyaları takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.