PTT'den SSK Bağ-Kur Ve Memur Emeklisi İçin Büyük Ödeme! 90 Gün Ödemesiz 50.000 + 3600 TL Nakit Para Verilecek…

PTT'den SSK Bağ-Kur Ve Memur Emeklisi İçin Büyük Ödeme! 90 Gün Ödemesiz 50.000 + 3600 TL Nakit Para Verilecek…
Emekli maaşını PTT üzerinden alan vatandaşlara özel bir kampanya hazırlandı. 90 gün ödemesiz dönemli 50.000 TL'ye kadar kredi desteği veriyor. Bunun yanı sıra emekliye özel kredi seçenekleri de sunuyor.

Emekli maaşı yapılan son zam mı yetersiz olması nedeniyle açlık sınırının altında kaldı. Bu nedenle emeklinin ihtiyaçları giderek artıyor. Bu durum özellikle de 3 aydır yüksek enflasyon nedeniyle ortaya çıktı. Bankalardan düzenledikleri kredi kampanyaları ile emekli kredi alarak kendini döndürmeye çalışıyor. Nakit ihtiyaçlarına çözüm oluşturuyor ancak bankalar zaman zaman sundukları bu imkanları faiz oranları yüksek olarak sağlıyor. Bu nedenle de çoğu bankada kredi almak zor hale geldi. Ancak PTT ve Aktif Bank işbirliği ile 50.000 TL'ye varan ve uzun vadeli ödeme seçeneği sağlayan özel kredi kampanyası oluşturdu. Devreye giren PTT dar boğazlı olan emekli vatandaşlara destek olmak için çalışmalarını sürdürüyor. PTT'ye maaşını taşıyanlara 3.600 TL promosyon da veriyor. PTT emekli promosyonu oldukça dikkat çekiyor.

Emekliye Özel Geri Ödemeli Kredi Desteği

Emekli vatandaşlara özel olarak hazırlanan geri ödemeli kredi desteği 50.000 TL limitli olarak hazırlandı. Kredi başvuru kolaylığı da oluşturuldu. kredi kullanmak isteyenler telefonları üzerinden işlemlerini SMS ile gerçekleştirebiliyorlar. SMS başvurusu ile hesabına para aktarımı gerçekleşiyor. Piyasada yaşanan birçok olanak ve düşük faiz imkanı ile sağlanan bu kredi emekli vatandaşları cezbetti. Emekli kredisi esnek ödeme imkanı ile sunuluyor. 90 gün kredi erteleme imkanı ve uzun vade seçenekleri hazırlandı. Yapacak olduğunuz başvurular 10 dakika içerisinde incelenerek sonuçlandırılıyor. Hemen emekli vatandaşın hesabına aktarılıyor. Finansal manada büyük kolaylık sağlayan bu krediler acil ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayabilmenizi sağlıyor. PTT'den kredi almak için PTT emekli kredisi başvurusu adımlarını takip etmelisiniz. PTT yazın boşluk, T.C kimlik numaranızı yazın 30 50 numarasına gönderin ve SMS sonucunu 10 dakikada öğrenerek paranızın aynı gün içerisinde hesabınıza gönderilmesini sağlayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.