Opel'den O Modelin Fiyatına 200 Bin Lira İndirim Geldi! Kasım 2023 Güncel Opel Corsa Fiyatları Yayınlandı

Opel'den O Modelin Fiyatına 200 Bin Lira İndirim Geldi! Kasım 2023 Güncel Opel Corsa Fiyatları Yayınlandı
Opel Corsa hem modern tasarımı hem de teknolojisi ile ön plana çıkarken aynı zamanda fiyat listesinde ortaya çıkan fiyatları ile de oldukça cazip. İşte yeni fiyat listesi…

Opel 2023 Corsa modern tasarımlı araç fiyatı Türkiye'deki diğer araç fiyatlarına göre oldukça ideal. Dikkat çekici özellikleri ve detayları ortaya çıktı. İşte, Opel Corsa yenilenen özellikleri ve güncel fiyat listesi…

Opel Corsa 2023 modeli 1 Ekim tarihinden bu yana Türkiye pazarında tanıtıldı. 2023 Corsa fiyat listesi ve özellikleri ile ilgili detaylar açıklandı. Özellikleri ve fiyatları ile ilgili bilgi almak isteyenler haberin devamını okuyabilir.

Teknolojik Tasarım Harikası Otomobil

2023 yeni Opel Corsa modern ve şık tasarımı ile dikkat çeken bir otomobil. Teknoloji entegre edilmiş göz alıcı bir tasarımla piyasaya çıkan araç segmentindeki diğer araçlardan çok daha havalı. Fiyat listesi yayınlanan otomobilin güncel fiyatları da oldukça cazip.

Opel Corsa Edition 2023

  • Manuel şanzıman 100.000 TL
  • Otomatik şanzıman 110.000 TL

Opel Corsa Elegance 2023

  • Manuel şanzıman 120.000 TL
  • Otomatik şanzıman 130.000 TL olarak duyuruldu.

Yukarıda açıklanan araç fiyatları temel donanım seviyelerine aittir. Ekstra özellikler için ek ücret talep edilmektedir. Opel Corsa'nın farklı segmentleri ve versiyonları için bilgi almak istiyorsanız Opel bayileriniz ziyaret etmeniz gerekiyor.

Yakıt Tasarrufu Sağlayan Otomobil

Yakıt verimliliği ile dikkat çeken araç oldukça iddialı. Ekonomik motor seçenekleri ile otomobil severlere uzun mesafe sürüşlerinde tasarruf sağlıyor. Modern ve iç mekan tasarımı oldukça dikkat çekici. Yüksek kaliteli malzemeler ve kullanıcı dostu eğlence sistemi keyifli yolculuklar için oldukça ideal. Güvenlik sistemlerinde ise araç otomatik acil frenleme, şerit takip asistanı ve yorgunluk algılama sistemi gibi gelişmiş özellikleri barındırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.