İş Bankası Promosyon Miktarlarını Güncelledi! Emeklilere Tam 18.000 TL Promosyon!

İş Bankası Promosyon Miktarlarını Güncelledi! Emeklilere Tam 18.000 TL Promosyon!
İş Bankası emekli vatandaşları promosyon ödemesi sunacağını duyurdu! Maaşını 3 yıllığına İş Bankası'na taşıyan emeklilere 18.000 TL promosyon verilecek. Detaylar için haberi takip edin…

İş Bankası, emeklilere rekor promosyon kampanyasını duyurdu! Emekli maaşını İş Bankasına taşıyan emeklilere 18.000 TL promosyon ödenecek! Türkiye İş Bankası emekliler için çok avantajlı bir promosyon kampanyası başlattı. Sunulan bu kampanya sayesinde emekliler maddi anlamda rahatlayacak ve finansal güç kazanacak.

İş Bankası tarafından açıklanan promosyon emekli vatandaşların refah payını arttıracak bir destek olarak karşımıza çıkıyor.

İş Bankası, Türkiye'nin önde gelen bankalarından bir tanesidir. Sunmuş olduğu 18.000 TL'lik nakit destek emekli vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına ve ek ödeme almalarını sağlayacak. Bu ödemeyi rahatlıkla başvuruda bulunabilirsiniz. Hatta başvuru işleminizi mobil uygulama üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Başvurular 15 Ekim'den itibaren başlıyor. Başvuru işlemlerini ise bankanın İşCep uygulaması üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Ekim ayından itibaren başvuruda bulunan emekliler, bu ödemeden faydalanma hakkına sahip olacaklar. Ayrıca İş Bankası, müşterilerine kredi imkanı da sunuyor. İş Bankası yeni müşteri olanları düşük faizli 50.000 TL'ye kadar varan kredi imkanı da sunuyor. Bu sayede emekli vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarını düşük faizle karşılayabiliyor. Ayrıca ücretsiz havale ve EFT gibi avantajlarda söz konusu. Bu fırsatları kaçırmamak için Ekim ayından itibaren başvuruda bulunabilirsiniz. İş Bankası'nın sunmuş olduğu kredi ve promosyon kampanyaları ile vatandaşlar maddi anlamda kendilerini rahat hissedecekler ve nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ek bir dayanakları olmuş olacak.

Türkiye İş Bankası'nın duyurmuş olduğunu promosyon haberi emeklilerin yüzünü güldürdü. Bu promosyon ödemesinden yararlanabilmek için tek yapmanız gereken 3 yıllığına maaşınızı İş Bankasına taşımak. İş Bankası'nın sunmuş olduğu diğer kampanyaları da takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.