Faizsiz Kredi Veren Bankalar Belli Oldu! O Bankalar 10-20-25 ve 50 bin TL Arası Faizsiz kredi Verecek

Faizsiz Kredi Veren Bankalar Belli Oldu! O Bankalar 10-20-25 ve 50 bin TL Arası Faizsiz kredi Verecek
Faizsiz Kredi Veren Bankalar Belli Oldu! O Bankalar 10-20-25 ve 50 bin TL Arası Faizsiz kredi Verecek

Türkiye’deki birçok banka, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla 25.000 Türk Lirası’na kadar sıfır faizli kredi ve nakit avans imkanları sunuyor. Bu kampanyalar sayesinde, kredi kullanmak isteyenler için cazip fırsatlar bulunuyor. İşte bazı bankaların faizsiz kredi kampanyaları:

Garanti BBVA: Garanti BBVA Mobil’den müşteri olun, 25.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatından yararlanın. Kampanya, 5 Nisan - 30 Nisan tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil veya İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerlidir. Şubelerde geçerli değildir.

Akbank: Mobilden Akbanklı olanlar, toplam 25.000 TL’ye kadar yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisi ve taksitli nakit avans kampanyasına başvurabilirler. Kampanya kapsamında, 10.000 TL 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 15.000 TL 6 ay vadeli taksitli avans yüzde 0 faiz oranıyla kullanılabilecek.

ENPARA: Yeni müşterilere özel olarak %0 faizli kredi imkanı sunuluyor. Kredi tutarı 10.000 TL ve vadesi 6 aydır.

Albaraka: Yeni müşterilere özel olarak vade farksız 15.000 TL ve uygun oranlı hoş geldin finansmanı sunuluyor.

İş Bankası 0 faizli kredi fırsatı!

İşCep’ten Faizsiz Taksitli Nakit Avans Ayrıcalığı: İşCep’ten İş Bankası müşterisi olun ve 20.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanın. Kampanya, 17 Nisan - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir ve sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanılabilir.

Esnaf Kredileri: İş Bankası, esnafa destek kredisi ile esnafın yanında. Dijitalden başvuru ve tamamlama olanağı ile 7/24 hızlı çözümler sunuluyor. Esnaf kredileri faiz oranları ve başvuru detayları için İş Bankası şubeleri ile görüşebilir veya İş Bankası’nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hoş Geldin Kredisi: İş Bankası, yeni müşterilere veya ürün ve hizmet kullanımını aktifleştiren gerçek kişi tacirlere ve KOBİ’lere 50.000 TL’ye kadar, 12 ay vadeli, %0 faizli kredi imkanı sağlıyor.

Bayram Kredisi: İş Bankası, yeni müşterilere veya ürün ve hizmet kullanımını aktifleştiren gerçek kişi tacirlere ve KOBİ’lere yönelik 50 bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi kampanyası sunuyor.

QNB Finansbank 0 faizli kredi fırsatı!

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi konusunda farklı kampanyalar sunmaktadır. İşte QNB Finansbank’ın faizsiz kredi seçenekleri:

Yeni Müşteri Kampanyası: Yeni müşteriler için özel olarak 10.000 TL ve 6 ay vadeye kadar %0 faizli ihtiyaç kredisi kampanyası bulunmaktadır. Bu kampanyadan yararlanmak için yeni müşteri olmanız gerekmektedir.

Bu kampanyaların detayları ve başvuru koşulları bankanın politikalarına göre değişiklik gösterebilir. Güncel bilgiler ve başvuru için İş Bankası’nın resmi web sitesini ziyaret etmenizi öneririm. Eğer başka bir konuda yardımcı olabileceğim bir şey varsa, lütfen bana bildirin.

Bu kampanyaların detayları bankaların politikalarına göre değişebilir. Başvuru yapmadan önce bankaların resmi web sitelerini ziyaret ederek güncel bilgileri kontrol etmenizi öneririm.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.