Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! 150.000 TL Faizsiz Evlilik Kredisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! 150.000 TL Faizsiz Evlilik Kredisi!
Yeni evlenen çiftlere devlet tarafından faizsiz kredi kampanyası sunuluyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi kampanyası başvuruları başlıyor.

Maddi sıkıntılar sebebiyle evlenemeyen gençlere geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevindirici haberi vermiş ve yeni evlenecek çiftlere devlet tarafından faizsiz kredi verileceğini duyurmuştu. Düğün masrafı, gelinlik, damatlık, ev kurma derken adeta evlilik müessesesi için bir servet harcanıyor. Peki, devlet tarafından sunulan bu evlilik kredisinden yararlanmak için gereken başvuru şartları neler?

Gençlere devletten destek geldi! Evlenmek isteyen fakat ekonomik sıkıntılar sebebiyle evlenemeyen vatandaşlar için evlilik kredisi detayları geldi. Toplam olarak tamı tamına 150.000 TL verilecek olan bu evlilik kredisi faizsiz olacak. Peki, evlilik kredisinden kimler faydalanabilecek? Evlilik kredisinde evlenen çiftlerin yaş sınırı olacak mı? İşte tüm detaylar…

Uzun bir süredir evlilik kredisi konusu ile ilgili bir çalışma yürütülüyordu ve artık sona gelindi. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni evlenecek olan gençlere faizsiz 150.000 TL'lik kredi sunulacağı haberini vermişti. Evlenecek genç çiftler için başvurular başlıyor. Aile ve Gençlik Bakanlığı tarafından sunulan bu proje kapsamında yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi desteği verilecek. Başvuru işlemlerini Aile ve Gençlik Bakanlığı hem de e-devlet üzerinden yapılabilirsiniz.

Yaş Sınırı Var Mı?

Evlilik kredisine başvururken en çok merak edilenlerden bir tanesi de yaş sınırı olup olmadığı. Devlet tarafından sunulan 150.000 TL'lik evlilik kredisinde yaş sınırı var mı? İşte o sorunun cevabı…

Evlenmek isteyen fakat maddi durumu yetersiz olan vatandaşlara sunulacak olan 150.000 TL evlilik kredisi destek paketinde yaş sınırı için henüz belli bir açıklama yapılmadı fakat evlilik kredisi başvurusu şartlarında yaş sınırının olması da beklentiler arasında.

Aile ve Gençlik Bakanlığının sunmuş olduğu 150.000 TL'lik evlilik kredisi için Cumhurbaşkanının açıklamalarından yola çıkarak genç çiftler, bu kredide herhangi bir yaş sınırı bulunmayacağını tahmin ediyor fakat şu an için resmi olarak bir şart açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.