ATV'den Şok Açıklama! Sevilen O Dizi Finale Gidiyor…

ATV'den Şok Açıklama! Sevilen O Dizi Finale Gidiyor…
​​​​​​​ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi için beklenmeyen bir karar açıklandı. Sevilen dizi reytinglerde yaşanan düşüş nedeniyle ekranlara veda edecek. İşte ayrıntıları…

ATV ekranlarında sevilen bir yapım olmasına rağmen yeni başlayan dizilerle rekabetinde geride kalan Kardeşlerim dizisi için final kararı geldi. 4 sezon boyunca izleyicinin büyük bir merakla takip ettiği ve izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizi başrol oyuncusunun ayrılığı sonrası sendelendi.

Onur Seyit Yaran’ın ayrılığı dizi için zor bir dönemin başlangıcı oldu. Dizinin geleceğini belirsiz hale getirdi. Tarık karakterini canlandıran oyuncu diziden ayrıldı ve seyirciler büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Başrol Oyuncusu Veda Etti

Dizinin son bölümlerinde yaşanan reyting düşüşü dikkat çekiyor. Kardeşlerim dizisinin reytinglerde gerilemesi dizi ekibini ve kanal yönetimini tedirgin etti. Bu nedenle dizi final kararıyla karşı karşıya kaldı.

Kardeşlerim dizisi son günlerde kaybettiği güç sebebiyle finale gidecek söylentileri sosyal medyada dolaşmaya başladı. Dedikodulara göre dizi 120. bölümü ile final yapacak. Ancak henüz yapım ekibi ve oyunculardan resmi bir açıklama yapılmadı. Reytinglerdeki düşüş sebebiyle diziye erken veda edilme ihtimali var. ATV yönetimi ve dizi ekibi dizinin geleceği ile ilgili nasıl bir karar alacak? Dizi severler Kardeşlerim dizisinin final tarihini ve son bölümünü heyecanla bekliyorlar. Gelecek bölümlerde neler yaşanacak? Dizi nasıl final yapacak? Şu an dizinin final kararı ile ilgili resmi bir açıklama gelmediği için bunları konuşmak için erken olduğu düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.