Akbank ve QNB Finansbank'tan 30.000 TL! T.C. Kimlik Numarası ile Kredi Alın!

Akbank ve QNB Finansbank'tan 30.000 TL! T.C. Kimlik Numarası ile Kredi Alın!
Akbank ve QNB Finansbank'tan kredi kartı sahibi olan müşterilere 30.000 TL nakit kredi! Akbank'tan Axess kredi kartı sahibi olan vatandaşlar, Akbank mobil uygulaması ya da SMS üzerinden başvuru yaparak 30.000 TL'ye kadar varan kredi fırsatından faydalanab

QNB Finansbank'ın sunmuş olduğu krediden yararlanmak için ise TC kimlik numaranızı 5030 numarasına göndermeniz gerekmektedir. İşte kredi hakkında tüm detaylar…

Kredi Almak İçin Gereken Şartlar…

Bu kampanyadan faydalanabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak ve kredi puanınızın 1500 ve üzerinde olması gerekmektedir. Sunulan bu kampanya Ekim ayının sonuna kadar sürecek.

Akbank ve QNB Finansbank kredi sahibi olan müşterilerine güzel bir kredi fırsatı sunuyor. Sunulan kredi kampanyası kapsamında 30.000 TL verilecek bu kampanyadan yararlanabilmek için şubeye gitmeye gerek kalmadan SMS göndererek başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz fakat elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Çünkü bu kampanya yalnızca Ekim ayının sonuna kadar sürecek.

Kredi kartı borçlarımızı ödemeye zorlandığımız bugünlerde Akbank ve QNB Finansbank'ın sunmuş olduğu bu 30.000 TL'lik kredi ilaç gibi gelecek. Kredi kartı sahibi olan vatandaşların yüzünü güldürecek. Bu krediden yararlanabilmek için gereken şartlar ise çok basit. Bu şartlar, yalnızca 18 yaşını doldurmuş olmanız ve kredi puanınızın 1500 lira üzerinde olması. Eğer bu şartlara uyum sağlıyorsanız hiç vakit kaybetmeden hemen sunulan bu avantajlı krediye başvuru yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.