Akbank Duyurdu! Kart Sahibi Olanlara 2500 TL Para İadesi Yatacak…

Akbank Duyurdu! Kart Sahibi Olanlara 2500 TL Para İadesi Yatacak…
Akbank açıklama yaptı. Kart sahiplerine büyük müjde olarak nitelendiriliyor. Tam 2500 TL para iadesi yapacak. İşte detaylar…

Akbank müşterilerine ödeme müjdesi geldi. Akbank'tan 2.500 TL'ye kadar para iadesi yatırılacak. Milyonlarca kart sahibine sürpriz açıklama geldi ve bu açıklama herkesi memnun etti. Axess karta sahip olmayanlara bankadan 2.500 TL'ye kadar para iadesi fırsatı açıklandı. Ekonomik zorluklarla mücadele etmek isteyenlere bu kampanya oluşturuldu. Tasarruf etmenin harika bir yolunu sunan banka yalnızca 31 Ekim tarihine kadar bu fırsatı sağladı.

Akbank'tan 31 Ekim Son Tarih Duyurusu

Akbank'tan müşterilerine 2500 TL para iadesi yapılacak. Her alışverişe ₺500 geri ödeme verilecek. Türkiye'nin ekonomik alanda hizmet veren en büyük bankalarından biri olması sebebiyle Axess kart başvurusu yapıp kampanyaya katılanlara market giyim ve akaryakıt sektörlerinde yapacak olduğunuz her bir 1500 TL ve üzeri alışveriş için 500 TL'ye kadar chip para kazanma imkanı oluşturuluyor. Toplamda 2500 TL chip para kazanma şansınız oluyor. SMS yoluyla da benzer açıklama yapılarak işlemleri hızlandırabilir. Akbank müşterilerine özel verilen bu kampanya ödemesinden yararlanabilirsiniz. Banka internet sitesi üzerinden “31 Ekim’e kadar Axess'e başvur juzdan kampanyaya katıp market, giyim ve akaryakıt sektörlerinde 1500 TL ve üzerinde miktarlarda yapacağınız alışverişe 500 TL toplamda 2500 TL chip para kazanma şansını yakala” açıklamasında bulundu. Bunun yanı sıra SMS yöntemiyle de kampanyaya katılımın mümkün olduğunu söyledi.

Axess cüzdandan kampanyaya katılarak market, giyim ve akaryakıt sektörlerinde oluşturulan bu chip para kampanyasını değerlendirin. Axess yazın T.C kimlik numaranızı yazın ve 59-90'a gönderin. Bu şekilde SMS ile kampanyaya katılma şansını elde edebilirsiniz.

Kampanya Koşulları Açıklandı

Akbank'tan sağlanan bu kampanyaya ulaşmak istiyorsanız yapmanız gereken 1 Ekim 2023 tarihleri ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Axess asıl kredi kartı başvurusu yapanınız gerekiyor. Bu şekilde kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler kampanyaya katılabiliyorlar.

Akbank'tan kampanya dahilinde 31 Ekim tarihine kadar juzdan Akbank mobil veya SMS kampanyalarına katılabilirsiniz.

Kasım ayının 15'ine kadar market, giyim, akaryakıt sektöründe gerçekleştirecek olduğunuz her 1500 TL ve üzerinde yapmış olduğunuz harcama için 500 TL toplam olarak 2.500 TL için para kazanabilirsiniz. Aynı gün içerisinde iş yerinden yapılan ilk 1500 TL'lik harcamanız için geçerli olacaktır.

Kuyumcu, BES, sigorta, vergi harcamaları ile nakit çekim EFT/havale bireysel emeklilik işlemleri ve nakde yönelik işlemler bu kampanya dahil edilmemektedir.

Akbank müşterileri kampanyadan kazanmış oldukları chip-paraları işlemi gerçekleştirdiklerinde otomatik olarak kartlarına yüklerler kampanya bireysel olarak gerçekleştirilmekte olup ticari kartlar, ek kartlar ve öğrenci kartları ile sanal kart başvuruları kampanyadan yararlanamaz.

Akbank müşterileri ne başvuru için son 5 gün uyarısı yapıldı 31 Ekim tarihinde kampanya sona eriyor büyük fırsatı kaçırmamak için elinizi çabuk tutun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.