2023 Opel Mokka Fiyatlarında Büyük İndirim! Yıl Sonu Fırsatını Kaçırmayın…

2023 Opel Mokka Fiyatlarında Büyük İndirim! Yıl Sonu Fırsatını Kaçırmayın…
2023 Opel Mokka ekim ayı fiyatları ve tercihleri ortaya çıktı. Kampanyalı fiyat fırsatını kaçırmayın. İşte, indirimli fiyatların listesi…

Opel Mokka 2023 yılına oldukça iddialı girdi. 2024 yılına girmeden önce cazip kampanyalar düzenleyen marka donanım seçenekleri ve ideal fiyatlarıyla satış gerçekleştiriyor. İşte bu modelin merak edilen fiyat listesi…

2023 Opel Mokka Fiyat Listesi

2023 Opel Mokka fiyatı ortaya çıktı. Ekim ayı fiyat listesinde 3 farklı donanım seçeneği için farklı fiyat aralıkları belirlendi. Elegance, GS ve Ultimate donanım seviyelerine göre fiyatlar ne durumda. İşte liste…

Opel Mokka Elegance Fiyatı

Opel markasının Mokka Elegance donanım seviyesi için giriş seviyesinde talep edilen fiyat 1 milyon 365.900 TL'den başlıyor.

Opel Mokka GS Fiyat Listesi

Orta donanım arayanların tercihi olan Opel mokka GS seçeneği ile tercih ediliyor. Bu donanım seviyesi daha fazla konfor ve özellik sunuyor. GS donanımı ile Opel Mokka satın almak isteyenler için bayiden fiyat alabilirsiniz.

Opel Mokka Ultimate Fiyatları

Opel mokka ultimate fiyatları lüks ve konfor arayanlar için tasarlanmış olmasına rağmen oldukça ideal 1 milyon 365.900 TL'den başlayan fiyatlar donanım tercihlerine ve özelliklere göre değişmektedir.

Opel özel indirimlerle sağlamış olduğu pek çok tasarımı ile göz dolduruyor belirli meslek gruplarına ve ailelere özel olarak indirimler oluşturuyor. Sağlık çalışanları, askerler, polisler, avukatlar ve öğretmenlerin 1. derece akrabalarına da Mokka’dan uygun fiyat oluşturuldu.

Tüm donanımlar ve özelliklerde fiyat değişikliği oluşuyor. Opel Mokka kişiselleştirme imkanı da sağlıyor. Müşteri tercihlerini göre fiyat farklılıkları oluşturan marka metalik renk seçeneği ile kişileştirmek istediğiniz araç modeline 12.712 TL ek bir maliyetle sağlamaktadır.

Siyah tavan Elegance donanım seviyesinde alternatif arayanlara alternatif sunuyor. Bu opsiyonun fiyatı modele ek olarak 7.627 TL'ye sağlanmaktadır.

Bold Pack Ultimate donanım seviyesinde Opel Mokka'mızı daha da özel hale getirebilirsiniz. Bold Pack tercih edenlere bu opsiyon 7.119 TL fiyatla sağlanıyor. Opel Mokka seçenekleri ve opsiyonları ile aracınızı kişiselleştirebilirsiniz. Unutmayın ki fiyatlar bayilerden tercihlerinize özel belirleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.