15 Milyon Emekli İçin Yeni Ödeme Dönemi Başladı! 10, 12 Ve 13.000 TL Ödeme IBAN Üzerinden Yatırılacak…

15 Milyon Emekli İçin Yeni Ödeme Dönemi Başladı! 10, 12 Ve 13.000 TL Ödeme IBAN Üzerinden Yatırılacak…
Emekli vatandaşlara yeni haftada müjde gelmeye devam ediyor. Emeklinin IBAN numarası üzerinden 10.000, 12.000 ve 13.000 TL ödeme yapılmaya başladı. İşte o ödemeye ilişkin tüm detaylar...

15 milyon emekli için çok güzel bir haber geldi. SSK, Bağ-Kur, memur ve EYT emeklisi milyonlarca kişi için yeni haftada peş peşe ödemeler yapılmaya başladı. Emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon ödemesinde bankalar birbiriyle yarış içerisinde.

İstisnasız her emekli başvuru yapmak koşuluyla bankalardan nakit destek ödemesi alacak. Cazip fırsatları sunan bankalardan nakit destek ödemesi alınabilecek. Peki, hangi banka ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? Ekim ayı promosyon kampanyaları ve kasım ayı güncellenen kampanya miktarları açıklandı.

Emekli maaşı ödemeleri geçtiğimiz günlerde tamamlanmış oldu. Artık kasım ayı maaş ödemeleri için geri sayım başladı. Bir taraftan da banka promosyonları değerlendiriliyor. Tüm emekliler ve EYT'li emekliler hep birlikte yeni ve güzel haberleri bekliyordu. O haber geldi. Ekim ayının son günlerinde promosyon ödemelerine ilgi yükselirken Kasım ayı emekli promosyon tutarları da netlik kazandı. Hem devlet bankalarından hem de özel bankalardan emeklilere yönelik çok sayıda cazip promosyon teklifi oluşturuldu. Peki, Kasım ayında hangi banka ne kadar ödeme yapacak?

Bankaların Promosyon Miktarları Açıklandı

Türkiye İş Bankası en yüksek promosyon veren bankalar arasında. 10.000 TL net promosyon ödemesi yaparken ek koşulları sağlayanlara 5.000 TL ekstra ödeme veriyor ve toplamda 15.000 TL ödeme yapıyor.

Akbank emekliye 10.000 TL net promosyon verirken 2000 TL chip para hediye kampanyası başlattı. Emekliye toplamda 12.000 TL promosyon ödüyor.

Yapı Kredi Bankası 9.000 TL promosyon ödemesi ile birlikte emekliye kredi kullanımında avantajlar sunuyor.

Finansbank ise emekli promosyon kampanyası kapsamında 9.900 TL destek sağlarken Kasım ayında bu miktarla promosyon ödemeye devam edeceğini açıkladı.

ING Bankası en yüksek promosyon imkanı sağlayan bankalardan biri oldu 8.500 TL'lik nakit promosyon desteği sağlayan banka fatura başına 1.000 TL olmak üzere toplam 4.000 TL promosyon veriyor. Bu da 12.500 TL toplam promosyon ödemesi anlamına geliyor.

15 Milyon Emekliye Promosyon Başvurusu İmkanı

Bankalardan art arda cazip promosyon teklifleri geldi. Değerlendirmek isteyen emekli vatandaşlar diledikleri bankayı seçerek Ekim ve Kasım ayında emekli promosyon tutarlarını alacaklar. Başvurular banka şubelerinden internet bankacılığı üzerinden veya mobil bankacılık yöntemleri ile gerçekleştirilebiliyor. Promosyon başvurusu yapmak isteyen emekliler 3 yıllık taahhüt sözleşmesini imzalayarak 3 gün içerisinde ödemelerini hesaplarını aktarabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.