Gazeteciler sorunlarını paylaştı

Gazeteciler sorunlarını paylaştı
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği, "Basında Ahilik, Ağabeylik ve Sorunlar" başlıklı bir istişare toplantısı düzenledi. Dernek üyeleri, meslekte yaşadıkları sıkıntıları paylaştı.
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği, Korel Termal Otel'de kahvaltı ve "Basında Ahilik, Ağabeylik ve Sorunlar" başlıklı istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti İkinci Başkanı İsmail Akar, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı katıldı.

TEK TEK NOT EDİLDİ

AGD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları'nın açılış konuşmasından sonra gazeteciler, sektörde ve sahada yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Gündeme gelen sıkıntı ve öneriler, AGD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları tarafından tek tek not alındı. Konuşmaların ardından Korel Termal Otel Genel Müdürü Ümit Erdal Uysal'a basın çalışanlarına verdiği destek nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.